Vi gör inte gratis designer längre

   Skrivit den 2009-05-18 klockan 11:31:06
   under Bloggen » 4 kommentarer
Egentligen borde jag inte skriva detta, men tyvärr måste jag göra det.

Vi gör inga gratis designer längre! En design kostar 100 eller 200kr! Det var en tjej som skickade mejl och bad oss göra en gratis design till henne. Är inte det lite fräckt när hon kan läsa på vår blogg att vi tar betalt!?

Inga pengar = ingen design

Nu ska jag fortsätta plugga. Ha en trevlig dag :)
/Evelina

4 kommentarer
» mamma Mari

Hejsan då har man varit här o tittat, jätte fina jobb ni har gjort och gör...riktigt snygga...jag är jätte nöjd med min..den kan jag inte nog tacka för..tack --puss mamma tack till dej anna med..kram

Skrevs den 2009-07-12 klockan 05:40:32
» Rebecca Utan Räkor

Pinsam människa!?

Hemskt. Jag tycker ni gör helt rätt i att ta betalt. Som jag har sagt tidigare.

Nu har jag en fråga till er, om ni hinner så får ni gärna svara. Jag undrar hur jag ska göra för att min header ska synas även när man är inne på kategorisidan, förstår du? Som det är nu så syns den bara på "framsida"

Jättetacksam om du hinner hjälpa mig, annars förstår jag såklart =)

Skrevs den 2009-08-17 klockan 14:30:05
Blogg http://alltutom.blogg.se/
» :O

asså förlåt om ja säger det här. Men på nästan varje inlägg så skriver du/ni "asså nu är jag irreterad" "nu är jag lite smått irreterad" m.m. Ni gör inte så gott fördömme för er själv genom att visa på bloggen att ni bara är irreterad och sur (som det verkar på bloggen) Jag förstår om ni blir sur på vissa grejer men asså seriöst, sur på "kunder" snart är det inga som beställer designer av er för att man blir bara rädd av att ni ska skriva ett irreterat inlägg och sen länka om den som ni är irreterad på:O Det är ju lite hemskt och taskigt!!!

Skrevs den 2009-09-05 klockan 17:24:45
» Evelina

Kul att du bryr dig om vår föredöme, men du behöver inte göra det. Vi gör som vi vill helt enkelt. Sen måste du förstå att om man gör ngt gratis, ngt som man lägger ner flera timmar på, så vill man ha lite uppskattning för det och inte sura kunder.

Skrevs den 2009-11-04 klockan 00:08:44

SLÄNG IVÄG EN KOMMENTAR!

NAMN
SPARA UPPGIFTER?

EMAIL (SYNS BARA FÖR OSS)

BLOGG

KOMMENTAR


Trackback