Header

   Skrivit den 2009-01-22 klockan 23:36:46
   under Bloggen » 1 kommentarer
Ny header här på designbloggen... Det behövdes! Den andra var otroligt gräslig. Hahah
Hittills är headern rätt så ren och stel, men tänkte fylla på på den senare när jag orkar ;)

Men ja.. Annars har jag inte så mycket att säga, än att om ni ska ha bloggdesign så skicka ett mail till [email protected] :)


Peace out! / Anna

Ny header igen!

   Skrivit den 2009-01-19 klockan 09:52:06
   under Designer » 0 kommentarer


Anna gjorde en ny header till mig och den blev riktigt myspys! :) Tack så mycket :)

Vi kommer att bilda ett kösystem när folk har skickat mejl till oss angående hur deras design/header ska se ut. Så se till att skicka ett mejl till [email protected] om du vill ha en plats i kön!

/Evelina

Snälla ha tålamod

   Skrivit den 2009-01-15 klockan 08:02:15
   under Bloggen » 2 kommentarer
Jag har ju helt glömt bort att uppdatera denna bloggen. Men iaf, nu är jag hemma igen! Åkte hem för exakt en vecka sen. Det är härligt att vara hemma i kalla Sverige :) Det är skönt att kunna slänga toalettpappret i toaletten, duscha med varmvatten etc.

Anna och jag kan göra designer igen, men då får ni kommentera och ta kontakt. Sedan blir det en kö. Måste också säga att just nu fram till vecka 7, har jag en massa att göra i skolan! Skolan har ju knappt kommit igång, men jag har projektarbete som ska in v.9, vetenskaplig uppsats i samhälle C och uppsats i Etik & Livsfrågor. Sen kanske det skulle vara prov i religion B innan sportlovet. Ni fattar att jag är stressad? Så jag gör era designer när jag har tid, snälla tjata inte! Jag gör designer åt folk för att jag tycker att det är kul och för att jag vill lära mig mer. Men om man tjatar på mig blir det tråkigt. Så snälla mina vänner, HA TÅLAMOD!

En annan sak: Kommentera INTE på våra privata bloggar om design. Vi har skapat denna bloggen för att kunna svara på era designfrågor.

Det var allt från mig/ Evelina

RSS 2.0